Azami Süresini Dolduran Önlisans Programlarına Kayıtlı Öğrencilere Verilecek Ek Süre Sınavları ile İlgili Duyuru

2014 ve ÖNCEKİ YILLARDA GİRİŞLİ

ÖĞRENCİLERE DUYURU

2017- 2018 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda azami öğrenim süresini tamamlamış olan Meslek Yüksekokulumuz bünyesinde yer alan programlarda kayıtlı öğrencilere (2014 ve önceki yıllarda girişli öğrenciler) aşağıda belirtilen tarihler arasında yarıyıl sonu sınavına girme hakkı elde etmiş olmaları şartı ile FF, FD ve YZ notu aldıkları tüm dersler için iki ek sınav hakkı verilecektir.

Ek süre sınavları sonunda öğrencinin durumu “Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Azami Öğrenim Süresi Sonunda Verilen Ek Sınav ve Süreler İle İlgili Esaslar” çerçevesinde değerlendirilerek ilgili öğrenciye; ek süre, sınırsız sınav hakkı verilecek ya da ilişiği kesilecektir.

Öğrencilere önemle duyurulur.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Azami Öğrenim Süresi Sonunda Verilen Ek Sınav ve Süreler İle İlgili Esaslara ulaşmak için tıklayınız

2547 Sayılı Kanun’un 44. (c) maddesine ulaşmak için tıklayınız.

AZAMİ SÜRE SONUNDA VERİLECEK EK SÜRE SINAV TARİHLERİ

1. Ek Sınav Tarihleri: 28- 29 Ağustos 2018

2. Ek Sınav Tarihleri: 31 Ağustos- 01 Eylül 2018

22 Haziran 2018, Cuma / 129 defa okundu.