Gediz Myo’da Kariyer Basamakları, Zaman Yönetimi ve Adın Girişimciler Konulu Konferans Verildi

Dumlupınar üniversitesi Gediz MYO’ da  İşletme, Muhasebe ve Bankacılık bölümü 1.sınıf  öğrencileri için Bağımsız Denetçi ve Mali Müşavir Ayfer KUM tarafından kariyer basamakları, zaman yönetimi ve kadın girişimciler konulu konferans verildi.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği konferansta Bağımsız Denetçi ve Mali Müşavir Ayfer KUM, tarafından mesleki yönlendirme ve kariyer yapma konusunda bilgiler aktarıldı. Konferansın son bölümüne soru – cevap şeklinde öğrencilerin sorularını cevaplayan Ayfer KUM’a Gediz Meslek Yüksekokulu adına öğretim görevlisi Hasbiye Dizman tarafından teşekkür belgesi verildi.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Nisan 2015, Pazartesi