Gediz Myo’da Kosgep Girişimcilik ve Arge Destekleri Konulu Konferans Verildi

Kosgep Kütahya Hizmet Merkezi Müdürlüğü yetkilisi Serdar Kaya tarafından “Kosgep Girişimcilik ve Arge Destekleri” konulu konferans verildi.

Konferansta öğrencilerin okul bitiminde, gerek kendi bölümleri gerekse bölüm dışındaki, destek alabileceği sektörler belirtilerek teşvik süreci ile ilgili bilgilendirmeler yapıldı. Konferansa  Girişimcilik dersi alan öğrencilerin tamamının katılımı sağlandı.  Kobi Uzmanı Serdar Kaya, girişimcilik dersi alan öğrencilerin Kosgep’in belirli bir eğitim sonunda verdiği sertifikayı almaya hak kazandığını belirtti.

Gediz MYO öğrencileri ve öğretim görevlilerinin yoğun ilgi gösterdiği konferans  sonunda Gediz MYO Finans-Bankacılık ve Sigortacılık Bölüm Başkanı öğretim görevlisi Mehmet Mutlu Kobi Uzmanı Serdar Kaya’ya desteklerinden dolayı teşekkür belgesi  takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Mayıs 2015, Cumartesi