Gediz MYO Öğrencileri Gediz Organize Sanayi Bölgesine Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Gediz Meslek Yüksekokulu, Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program Başkanı Öğretim Görevlisi Hasbiye Dizman 1. ve 2. sınıf öğrencileriyle, Gediz Organize Sanayi bölgesinde bulunan Gediz Plastik Sanayi A.Ş  ve Hermaksan A.Ş.’yi ziyaret ettiler.

Gediz Plastik A.Ş Genel Müdürü Fatih Bakırdemir fabrikanın üretim kısmında öğrencilere eşlik ederek ürünlerle ve üretim süreçleriyle, Muhasebe Müdürü Ali Kartal’da Muhasebeyle ilgili genel bilgiler vererek öğrencilerimize güzel tavsiyelerde bulundular.

Gezinin ikinci durağı olan Hermaksan A.Ş’de ise Muhasebe Müdürü Ülkü Aba ve asistanları öğrencilerimizi karşılayıp, üretim ve muhasebe departmanlarını gezdirerek meslekle ilgili açıklamalarda bulunup, ikramlarıyla da ağırladılar.

Gezi sürecinde Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Program Başkanı Öğretim Görevlisi Hasbiye Dizman ve öğrenciler, mesleki yaşamları için bilgi aldıkları yetkililere teşekkürlerini sundular.

Son Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2015, Perşembe