Gediz Meslek Yüksekokulu Kampüs Alanına 300 Ağaç Fidanı Dikildi

Gediz Meslek Yüksekokulu kampüs alanına Dumlupınar Üniversitesi tarafından gönderilen 155 çınar, 50 sedir 15 kartopu, ıhlamur, iğde ve 80 adet süs bitkisi büyük bir özveriyle,  Gediz MYO personeli ve öğrencileri tarafından dikildi.

Öğrenciler ve okul personeli ağaç fidanı dikerek yeşil hayata destek verdikleri için çok mutlu olduklarını ifade ettiler. Yüksekokul bahçesindeki ağaçlar, bitkiler ile yeni dikilen ağaç fidanları ve süs bitkileri,  kampüs alanından çıkartılan kuyu suyu ile  damlama su sistemi  şeklinde  sulanmakta. Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu yeni fidanlarla okulun daha güzel ve daha yeşil bir kampüs alanına dönüşeceğini belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2016, Cuma