Gediz MYO Mekatronik Programı Öğrencileri Gediz Osb’ Ye Teknik Gezi Gerçekleştirdi

Gediz Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı Öğr. Gör. Hüseyin Ölmez, Öğr. Gör. Gencer Sarıoğlu, öğrencileri ile birlikte  bahar dönemi dersleri kapsamında Gediz Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Renas Makine ltd şirketine gezi düzenlediler. Öğrenciler gezi esnasında öğrendikleri teorik bilgileri, uygulama sahasında görme şansına sahip oldular. Fabrika müdürü Murat  Sengelir’den soru cevap şeklinde makineler ve işleyişleri hakkında bilgi aldılar. Tek tek makinaların başındaki ustalardan bilgi alan öğrenciler makinelerin üretim ve çalışma sürecini  canlı görme  fırsatını yakaladılar.

Gediz Meslek Yüksekokulu Mekatronik Programı Başkanı Öğretim Görevlisi Hüseyin Ölmez öğrencilerin programlanabilir lojik kontrolör ve sistem analizi dersi kapsamında öğrendikleri teorik bilgilerin uygulama sahasında da görüp tekrar ederek pekiştirdiklerini belirtti. Teknik gezinin öğrenciler açısından faydalı olduğunu belirterek Renas makine ltd. şirketi müdürü Murat  Sengelir’e teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2017, Pazartesi