Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof.dr. Remzi Gören Yapımı Tamamlanan KYK Kız Öğrenci Yurdunu Gezerek Yetkililerden Bilgi Aldı

Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören ve beraberindeki heyet, 2 yatakhane ve bir sosyal tesisten oluşan  kompleks hakkında, Gediz KYK Kız Öğrenci Yurdu Müdüre’si Songül Kormaz’dan bilgi alarak, incelemelerde bulunduktan  sonra ayrıldılar.Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü Şentürk,  Gediz İlçe Kaymakamı Avni Kula,  Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Gediz Belediye Başkan Vekili Hikmet Vuran, okul idarecileri ve öğretim görevlilerinden oluşan heyet, yapımı tamamlanan 500 kişilik KYK kız öğrenci yurdunu  gezdiler.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Mayıs 2016, Çarşamba