Dumlupınar Üniversitesi Gediz MYO Öğrencileri Kütahya Gençlik Merkezini Ziyaret Ettiler

Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünün daveti üzerine Gediz Meslek Yüksekokulu kız öğrencilerinden oluşan 34 kişilik bir grup öğrenci Öğr.Gör. Hasbiye DİZMAN eşliğinde Kütahya Gençlik merkezine 13.05.2016 tarihinde bir gezi gerçekleştirdiler. Gezi sürecinde gençlik merkezinde kahvaltı ikramı yapıldıktan sonra gençlik merkezi gezildi. Yetkililer tarafından merkezde ne tür aktiviteler yapıldığı hakkında öğrenciler bilgilendirildi.

Gezinin devamında Kent tarihi müzesi, Arkeoloji müzesi, Çini müzesi, Macar Evi, Jeoloji müzesi ve Ulu cami gezilerek Hammâm-î Ziyafe de öğlen yemeği yendikten sonra Kütahya Kalesi’ne çıkılmıştır. Daha sonrasında Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüse ve Sera Alışveriş Merkezi’ne gidilerek dönüş gerçekleşmiştir. Geziyle birlikte Kütahya’yı tanıma fırsatı bulan öğrenciler bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Öğr. Gör. Hasbiye DİZMAN,  Kütahya Gençlik Merkezi ve  Gediz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkililerine Gediz Meslek Yüksekokulu, ve öğrenciler adına  emeklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Mayıs 2016, Cuma