Gediz Myo’da Mezuniyet Mevlid’ine Büyük İlgi

GEDİZ MYO’DA MEZUNİYET MEVLİD’İNE BÜYÜK İLGİ

Gediz Meslek Yüksekokulu Üniversite Cami’sinde bu yıl ikincisi düzenlenen mezuniyet mevlidi büyük ilgi gördü. Yoğun katılımın olduğu mezuniyet mevlidine, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Gediz MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, BESYO Müdürü Doç. Dr. Adnan Ersoy, öğretim görevlileri, öğrenciler, veliler ve  Gediz Halkı katıldı.

Gediz Anadolu İmam Hatip lisesi öğrencilerinin, dua ve ilahileri eşliğinde,   öğrenciler bundan sonraki hayatlarında vatana, millete, anne ve babalarına, hayırlı, dürüst bir birey  olarak yaşam sürmek için dualar ettiler. Mevlid bitiminde Gediz Yükseköğrenim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği  tarafından  misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Son Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2016, Salı