Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar Gediz Myo‘daki Öğrencilerle Vedalaştı

GEDİZ İLÇE EMNİYET MÜDÜRÜ HACİ ÇAĞLAR GEDİZ MYO’DA AKADEMİK-İDARİ  PERSONEL VE ÖĞRENCİLERLE VEDALAŞTI

Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar görev değişikliği nedeniyle veda ziyaretleri kapsamında Gediz MYO ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu ve akademik-idari personel ile görüşmede bulundu. Öğrencilere de bir veda konuşması da yapan İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar öğrencilerden bu vatanın kıymetini bilmelerini istedi.

Gediz MYO ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Müdürü Doç . Dr. Hamdi Melih Saraoğlu da  konuşmasında Emniyet Genel Müdürlüğü Özel Güvenlik Denetleme Daire Başkanlığı’na Başmüfettiş olarak atanan Gediz İlçe Emniyet Müdürü Haci Çağlar’a bu güne kadar vermiş olduğu hizmet, okulumuza göstermiş olduğu ilgi ve alakadan  dolayı teşekkür ederek tören sonunda hatıra plaketi sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Ocak 2017, Pazartesi