Gediz Meslek Yüksekokulu’nda Mezuniyet Töreni

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULU’NDA COŞKULU MEZUNİYET TÖRENİ !!!!

Dumlupınar Üniversitesi  Gediz Meslek Yüksekokulu'nda  düzenlenen mezuniyet töreninde Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile birlikte toplam 805 öğrenci kep giydi. Gediz Meslek Yüksekokulu'nun 2016-2017 Akademik Yılı Mezuniyet törenine  Gediz Kaymakamı Avni Kula, Gediz İlçe Garnizon Komutanı Eser Şık, Gediz Belediye Başkanı Vekili Erol Altıntaş, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Gediz Sağlık Hizmetleri Müdür’ü  Öğrt. Gör. Sinan Darcan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, KYK Gediz Yurt Müdür’ü Songül Korkmaz mülki amirler, vatandaşlar, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Gediz MYO Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Gediz Meslek Yüksekokulu'nun 23.  Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’nun ise 5. Mezununu verdiğini söyledi. Gediz MYO olarak 10 programla Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu olarakta  1 programla öğretim faaliyetlerine devam etmekte olduklarını belirterek eğitim öğretim sürecinde özveriyle çalışan akademisyen,  idari personel ve emeği geçenlere teşekkür etti. Saraoğlu öğrencilere hitaben konuşmasında  “dürüst çalışkan ve üretken insan, bir değerdir, iyi başarılı insan olmak ayrıcalıktır ve çaba ister, bunun için uğraşın. Göreceksiniz ki uzun dönemde kazanan hep siz olacaksınız. Bu duygularla, mezuniyetinizi kutlar, bundan sonraki yaşamınızda hepinize sağlık mutluluk ve başarı dilerim “ sözleriyle konuşmasını bitirdi .

Konuşmanın ardından Lojistik, Sağlık Kurumları İşletmeciliği, Mekatronik, Moda Tasarımı, Bilgisayar Programcılığı, Bankacılık ve Sigortacılık, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler, İş Sağlığı ve  Güvenliği, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama programlarında eğitim alarak derece alarak mezun olan öğrencilere diploma ve başarı belgeleri Gediz İlçe Kaymakamı Avni Kula, Gediz İlçe Garnizon Komutanı Eser Şık, Gediz Belediye Başkanı Vekili Erol Altıntaş, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, Gediz Sağlık Hizmetleri Müdür’ü  Öğrt. Gör. Sinan Darcan,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın tarafından verildi.  Öğrt. Gör. Mehmet Mutlu ise Kosgep sertifikası almaya hak kazanan öğrencileri temsilen bir öğrenciye sertifikasını verdi.

Gediz Sağlık Hizmetleri Müdürü  Öğrt. Gör. Sinan Darcan’ın Sağlık Hizmetleri MYO öğrencilerinin yemin törenini yaptırmasından sonra öğrenciler kep atmak için tören alanına çıktı. Yağmur altında öğrenciler keplerini fırlatarak mezuniyetlerini kutlarken, bazı öğrenci velileri duygulanarak gözyaşlarına hakim olamadı. Tören, geleneksel mezuniyet pilavı ve ayran ikram edilmesiyle sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2017, Perşembe