Gediz Meslek Yüksekokulunda Görev Değişikliği

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA GÖREV DEĞİŞİKLİĞİ

Öğr. Gör. Fethullah KARAMETE, görev süresi dolan Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Elektrik Elektronik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hamdi Melih SARAOĞLU’nun yerine,  Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü olarak göreve atandı.

İlçe Kaymakamı Sn. Muhammed ÖNDER, Belediye Başkanı  Sn. Dr. Mehmed Ali SARAOĞLU, Ticaret Odası Başkanı Sn. Mesut Naci CEBECİOĞLU, Gediz Yükseköğrenim Yardımlaşma Derneği Başkan Yardımcısı Sn. Erol ALTINTAŞ, Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Akademik ve İdari Personelinin katılımı ile gerçekleşen programda,  yaklaşık yedi yıldan bu yana Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürlük görevini özverili bir şekilde yürüten Doç. Dr. Hamdi Melih SARAOĞLU’na katkılarından dolayı teşekkür edilerek,  kendilerine plaket takdim ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2017, Perşembe