Gediz Meslek Yüksekokulu Öğrencileri Gençlik Haftası Etkinliklerinde Buluştu

Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri Gençlik Haftası kapsamında Gediz Gençlik ve Kültür Merkezinde buluştu. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı Gediz Sosyal Hizmetler Müdürlüğünün de katkılarıyla “Evlilik ve Aile Hayatı”, “Madde Bağımlılığı” ve “Teknoloji Bağımlığı” konulu konferanslar gerçekleştirildi. Aynı zamanda Gediz Belediyesine ait olan Gençlik ve Kültür Merkezinde bulunan kütüphane ve Gediz’in Fethini anlatan Diorama (Tarih canlandırması) salonlarında öğrencilere tanıtım ve bilgilendirmeler gerçekleştirildi.  Öğr.Gör. Mehmet MUTLU ve Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı  Öğr.Gör. Gökhan DAĞILGAN tarafından organize edilen etkinlik 3 gün boyunca yaklaşık 800 öğrencinin katılımı ile gerçekleşmiştir. Meslek Yüksekokulumuz olarak Gençlik ve Kültür Merkezi yetkililerine, Sosyal Hizmetler çalışanlarına ve tüm öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Nisan 2018, Pazar