Gediz MYO Mekatronik Bölümü Öğrencileri Akgün Seramik Fabrikasın’ı Gezdi

Gediz Meslek Yüksekokulu Mekatronik programı 2. sınıf öğrencisi, 50 Tekniker adayı Akgün seramik fabrikasını ziyaret etti. Teknik geziye MYO mekatronik programı öğrencileri ve Öğr. Gör. İsmail Alsaç, Öğr. Gör. Mustafa Ercire, Öğr. Gör. Enes Ataş, Öğr. Gör. Gencer Sarıoğlu ve Öğr. Gör. Mehmet Mutlu, katıldı.

Akgün Seramik Fabrikası yetkililerince karşılanan öğrenci grubu, hammadde girişinden mamul ürün stok sahasına kadar olan bütün otomasyon ağını ve AR-GE  bölümünü inceleme fırsatı buldu.

Fabrikanın çalışmalarını yerinde görme ve inceleme imkanı bulan öğrencilere seramik üretiminin her aşamasına ilişkin uzman kişiler tarafından bilgilendirme yapıldı. Akgün Seramik Fabrikasının üretim birimini gezen öğrenciler, teorik bilgilerinin uygulama alanlarını görme fırsatı buldu.

Teknik gezi sonrası Akgün Seramik Fabrikası Üretim Müdürü Ülfet Bayram, öğrencilerin iş süreçleri hakkındaki sorularını cevaplandırdı. Öğrenciler ve öğretim görevlileri kendilerine yardımcı olarak bilgi veren fabrika yetkililerine teşekkür ettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, Perşembe