Gediz Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’ ve ‘Aqupark’ MYO Öğrencilerine Ücretsiz Hizmet Verecek

‘GEDİZ MURAT DAĞI TERMAL KAYAK MERKEZİ’ VE ‘AQUPARK’ MYO ÖĞRENCİLERİNE ÜCRETSİZ HİZMET VERECEK

2018-2019 eğitim öğretim yılı başlaması nedeni ile Gediz MYO ve Gediz Sağlık hizmetleri MYO idarecileri, ilçemiz Kaymakamı Sn. Muhammed Önder ve ilçemiz Belediye Başkanı Sn. Muharrem Akçadurak’ı ziyaret ettiler. Ziyarette  bu yıl ilçemize yerleşen öğrencilerle ilgili değerlendirme ve bilgilendirme yapıldı.

Ziyaretten son derece memnun olduklarını ifade eden Sn. Kaymakam ve Belediye başkanı İlçemiz Meslek Yüksekokullarına bu yıl kayıt hakkı kazanan 585 öğrencimize ve önceki yıllarla beraber kayıtlı olan toplamda yaklaşık 1200 öğrencimize başarılı sağlıklı bir öğretim yılı dileklerinde bulundular.

Meslek Yüksekokullarında okuyan  öğrencilerin kendilerine  emanet edilmiş vatan evlatları olduklarını, eğitim dönemleri boyunca öğrencilerimizin yanında olduklarını oluşabilecek problemlerde imkanlar ölçüsünde sorunların çözüleceğini beyan ettiler.

Bölgede tek olan Muratdağı Termal Kayak merkezine kapasitesi oranında MYO öğrencilerinin ulaşımı, kayak eğitimi, kayak ekipmanlarının sağlanması, dağ gezisi- dağ yürüyüşlerinin yapılması yanında, bölgede tek olan Ilıca AQUAPARK su sporları merkezinin de MYO öğrencilerinin tamamına  iki kez ücretsiz olarak hizmet vereceğini, bununla birlikte kampus alanı içersine spor-kondüsyon setlerinin kurulmasının sağlanacağını beyan ettiler.

ilçemiz Kaymakamı Sn. Muhammed Önder ve ilçemiz Belediye Başkanı Sn. Muharrem Akçadurak’a Öğrencilerimize sağladıkları imkanlar ve ilgi alakaları için Teşekkür ediyoruz.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Eylül 2018, Pazartesi