Gediz Meslek Yüksekokulu‘nda Kahvaltı Şöleni

GEDİZ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA KAHVALTI ŞÖLENİ

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ortaklaşa düzenlenen kahvaltı programı, Gediz Protokolü, sivil toplum kuruluşları ile 800 üniversite öğrencisinin katılımıyla  gerçekleştirildi.

Kampüs bahçesinde düzenlenen kahvaltıya; Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, İlçe Jandarma Komutanı Jan. Binbaşı İsmail Sert, Gediz Belediye Başkan Vekili Hikmet Vuran, Gediz Myo Müdürü Öğr. Gör. Fethullah Karamete, Gediz Sağlık Hizmetleri Myo Müdürü Öğr. Gör. Sinan Darcan , İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Gediz OSB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Başol, Gediz Yüksek Öğrenim Yardımlaşma Derneği Başkan Yrd. Erol Altıntaş, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeleri, Gediz Esnaf Dayanışma Birliği Başkanı ve Üyeleri, Gediz İlçe Daire Amirleri,  Akademisyenler, Personel ve Öğrenciler katıldı.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Myo Müdürü Öğr. Gör. Fethullah Karamete ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk birer konuşma yaparak öğrencilere Gediz’e hoşgeldiniz dedikten sonra devletin ve Gediz Halkının  tüm imkanlarıyla öğrencilerin yanında olduğunu belirterek,  2018-2019 eğitim ve öğretim yılında başarılar dileyerek, kahvaltı programında emeği geçenlere teşekkür ettiler. 800 öğrencinin katıldığı kahvaltı programı, İlçe Müftüsü Nurullah Koçhan’ın  yaptığı dua ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 04 Ekim 2018, Perşembe