Okulumuzda İlçe Myo’lar İSG Kurul Toplantısı Yapıldı

MESLEK YÜKSEKOKULUNDA İLÇE MYO’LAR İSG KURUL TOPLANTISI YAPILDI

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörlüğümüzce Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Şükrü ŞENTÜRK başkanlığında, İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Dr. Öğr.Üyesi Bülent BÜYÜKKIDAN’ın katılımıyla, İlçelerimizde bulunan Fakülte, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokullarımız arasında işbirliği ve koordinasyonun sağlanması ve İSG hizmetlerinin daha etkin ve verimli yürütülebilmesi için 09.11.2018 Cuma günü Gediz Meslek Yüksekokulunda ilgili birimlerin Müdürleri ve Yüksekokul Sekreterlerinin katılımı ile toplantı düzenlenmiştir.

Toplantıda; İlçelerdeki akademik birimlerin  Risk Değerlendirme ve risk seviyelerini düşürme çalışmaları, Mevcut Acil Durum Planlarının değerlendirilerek güncelleme çalışmalarının yapılması, Tüm cihaz ve iş ekipmanlarının periyodik kontrollerinin yapılması, Kadroya geçen çalışanların mesleki yeterlilik belgelerinin araştırılması ve mesleki yeterliliklere uygun iş verilmesi, Yangın algılama-uyarı-müdahale sistemleri kontrol edilerek sürekli çalışır durumda tutulması, DÖF formu kullanımı ile ilgili konular, İlçelerdeki akademik birimler arasında işbirliği ve birlikteliğinin sağlanması ile İSG Birim sorumlularının ve Koordinatörlüğümüz arasındaki koordinasyonun sağlanması konuları görüşülmüştür. Son derece faydalı geçen toplantı, dilek ve temennilerin ardından, birimlerin İSGkonularında yapmış oldukları çalışmalardaki katkılarından dolayı ödül töreni yapılarak sona ermiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2018, Pazartesi