Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Görenin Okulumuzu ve İlçemizi Ziyareti

KÜTAHYA DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ  REKTÖRÜMÜZ PROF. DR. REMZİ GÖREN, GEDİZ İLÇESİNDE ZİYARETLERDE BULUNDU

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören nezaket ziyareti kapsamında,  Gediz Kaymakamı Muhammet Önder’i, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak’ı, Gediz Ticaret Odası Yönetim Kurulu  Başkanı Vedat Öztürk'ü ve Gediz Meslek Yüksekokulumuzu  ziyaret etti.

Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak,  DPÜ Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Fethullah Karamete,  Kütahya SBÜ Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.  Gör. Sinan Darcan, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören’in ziyaretleri esnasında yanlarında hazır bulundular. Yapılan görüşmelerde üniversite sivil toplum kuruluşları işbirliği kapsamında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Meslek  Yüksekokul Müdürümüz ve yöneticileri ile yüksekokulumuz hakkında bilgi alışverişinde bulunulduktan sonra,  2018-2019 eğitim öğretim döneminde başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldılar. Kendilerine bu ziyaretten dolayı teşekkürlerimizi sunarız.

Son Güncelleme Tarihi: 16 Kasım 2018, Cuma