Gediz Myo’da Rosetta Stone ve Literatür Tarama Teknikleri Semineri Verildi

Gediz MYO akademik ve idari personeli ile öğrencilerine Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından abonelik yapılan, 30 farklı dil öğreten online dil eğitim seti Rosetta Stone ve üniversite kütüphanemiz tüm kaynaklarını tek ara yüzde tarama imkanı sunan Ebsco Discovery Services (EDS) ile yapılacak araştırmalarda fayda sağlayacak Literatür Tarama Teknikleri ve Pratik İpuçları konulu seminer verildi.

Öğrenciler ve akademik idari personelin yoğun olarak katıldığı seminerde programı cep telefonuna indirerek üye olan katılımcılar, uygulama da yaparak program hakkında bilgi sahibi oldular. 30 farklı dil öğreten online dil eğitim seti Rosetta Stone, Programına Gediz MYO akademik ve idari personel ile öğrencileri ücretsiz olarak üye yapıldı.

Seminerin bitiminde Gediz MYO Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gökhan Dağılgan’ın  emeği geçenlere teşekkür ederek, Ebsco Discovery Services şirketi yetkilisi Uğurcan Özkan ve Kütüphaneci Ayşe Nur Dölek’e  teşekkür belgesi vermesiyle program sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 23 Kasım 2018, Cuma