Kariyer Eğitimleri Etkinliği Gerçekleştirildi

DPÜ KAMER VE İŞKUR İLE ORTAKLAŞA KARİYER EĞİTİMLERİ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

DPÜKAMER-İŞKUR ve Gediz Meslek Yüksekokulu ile üniversite 2.sınıf öğrencilerine yönelik “Kariyer Eğitimleri Semineri” gerçekleştirildi.

Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencilerine yönelik olarak Üniversitemiz Rektörlüğü bünyesinde yeni kurulan ve 26 Kasım Pazartesi günü itibariyle faaliyetlerine başlayan Kariyer ve Mezun Merkezi hakkında bilgiler veren Öğr. Gör. H. Feyyaz EBEOĞLUGİL ayrıca Bedesten’de yeni hizmet noktasında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında öğrencileri bilgilendirdi. Ayrıca Dikey Geçiş Sınavı ve mezun olduktan sonra neler yapmaları gerektiği hakkında detaylı bilgilerini paylaştı. İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe AYĞAHOĞLU tarafından öğrencilere “Özgeçmiş Hazırlama (CV), Mülakat Teknikleri, İş Arama Becerileri” konularında seminer verildi. Öğrencilere mezun olduktan sonra iş bulmalarında yardımcı olmak adına İŞKUR olarak yanlarında olduklarından, devletin sunduğu imkanlardan, işverenlere ve çalışanlara verilen desteklerden bahsedildi.

Dpü Kamer Müdürü H. Feyyaz EBEOĞLUGİL’e ve İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Neşe AYGAHOĞLU’na gösterdiği olumlu yaklaşım ve gerçekleştirdiği sunum için Öğretim Görevlisi Gökhan DAĞILGAN tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2018, Pazartesi