Yükseköğretim Kalite Kurulu Üyeleri Gediz Meslek Yüksekokulu Toplantısını Gerçekleştirdi

Yükseköğretim Kalite Kurulunun (YÖKAK) iki üyesi, Kütahya Dumlupınar Üniversitesindeki saha ziyaretleri,  kapsamında Gediz Meslek Yüksekokulu’nu ziyaret ettiler.

Yükseköğretim Kalite Kurulu üyesi, Doç. Dr. Maviş Emel Kulak Kayıkçı ve Daire Başkanı Dilber Sarıkaya, birim tarafından oluşturulan kalite güvence sistemi,  Kurumun stratejik hedeflerine bağlı olarak birim hedeflerinin entegrasyonunu, bu hedeflerin bölgesel, ulusal kalkınma hedefleri içindeki yeri, Eğitim, Öğretim, araştırma ve idari süreçlerde kurumun yönetimsel yaklaşımı, Sürekli iyileşme yaklaşımı gibi başlıklar altında, görüşmeler gerçekleştirildi.

Gediz Meslek Yüksekokulu, yönetimi, öğretim görevlileri ve öğrencilerle sırasıyla yapılan,  yapılan görüşmelerde,  kalite güvence sistemine ilişkin konularda,  bilgi alışverişinde bulunuldu.

Toplantılar sonunda,  Yükseköğretim Kalite Kurulu üyesi, Doç. Dr. Maviş Emel Kulak Kayıkçı ve Daire Başkanı Dilber Sarıkaya,  Gediz Meslek Yüksekokulu Moda Tasarım ve Grafik tasarım Programları öğrencilerinin,  güz dönemi derslerinde hazırlamış olduğu proje ve tasarım sergisini gezdikten sonra okulumuzdan ayrıldılar.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Aralık 2018, Salı