Gediz MYO Bahar Dönemi Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu Mustafa Dayıoğlu Spor Tesisleri halı sahasında düzenlenen bahar dönemi futbol turnuvası, öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, heyecanlı final maçıyla  sona erdi. Toplam 12 takımın, 108 öğrencinin  katıldığı futbol turnuvasında birinci olan TD CİTY takımına madalyaları ve kupası mezuniyet programında takdim edildi.

Turnuva birincisi takıma kupası ve madalyaları,  Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Gökhan DAĞILGAN tarafından takdim edildi.

Gediz MYO Müdürü Öğr. Gör. Fethullah KARAMETE, kupa törenine katılan ve okulumuzda takımların oluşumunda destek veren başta idarecilerimize, değerli hocalarımıza, okul personeline, turnuvayı destekleyen okulumuzda eğitim gören tüm öğrencilerimize desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Mayıs 2019, Cuma