Gediz Belediyesi Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Sağlık Hizmetleri MYO Öğrencilerine İftar Verdi

Gediz Belediyesi, Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerine,  Ramazan ayı dolayısıyla Gediz Kültür Merkezi’nde iftar yemeği verdi.

İftar yemeğine, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Sinan Darcan, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcıları Gökhan Dağılgan ve Hasbiye Dizman, öğretim görevlileri Ahmet Türkmen, Yusuf Güner, Gencer Sarıoğlu ile 500 öğrenci katıldı. Üniversite Cami imamı Ramazan Karakaya’nın dualarıyla öğrenciler iftarlarını açtılar. Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK’a okulumuz ve öğrenciler adına teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2019, Salı