Gediz Meslek Yüksekokulu’nda “Sizinleyiz” Kahvaltı Etkinliğinde Buluşuldu

Gediz Meslek Yüksekokulu ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen “SİZİNLEYİZ” kahvaltı etkinliğine  yoğun katılım oldu.

Programa; Kütahya Milletvekili Ahmet Tan, Gediz Kaymakamı Muhammet Önder, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal,  Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, KDPÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa AYDIN, Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Ünsal, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Gökhan Dağılgan, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk, Ak Parti Gediz İlçe Başkanı Av. Mesut Yörük, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları, Daire Amirleri, Genç Girişimciler Kurulu, Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri, Akademik Kadro ve Öğrenciler katıldı.

1.000'in üzerinde öğrencinin katılımıyla gerçekleşen kahvaltıda konuşma yapan Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat Öztürk; “Düzenlenen etkinliğe sponsorluk yaparak maddi ve manevi desteklerini sağlayan Gediz sanayici ve esnafına şükranlarımı sunuyorum. Öğrencilerin gönüllü tanıtım elçisi olduğunu gerek kamu olanaklarının gerekse sivil toplum örgütlerinin tüm imkân ve olanaklarını öğrencilerimizin hizmetine sunmaları gerektiğinin altını çizerek, Öğrencilere burası sizin eviniz ailenizden kopmadınız bizde "SİZİNLEYİZ" mesajını verdi.

Gediz'e Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi açılacağının müjdesini veren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal; “Sosyal Hizmet Bölümü ve Sağlık Yönetimi Bölümü” olarak 2 bölüm açılması için çalışmaların devam ettiğini belirtti.

AK Parti MKYK Üyesi-K.İ.T. Komisyonu Üyesi-Kütahya Milletvekili Ahmet Tan konuşmasında; “Gençlerimiz ülkemizin teminatı. Onlar, bu ülkenin geleceğini aydınlatacak bireylerdir. Hükümetimiz gençlere verdiği önemi her hareketi ve kararı ile gösteriyor. Bundan sonra da gençlerimizin geleceklerinin daha aydınlık olabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Gediz'e Sosyal ve Beşeri Bilimler Fakültesi açılacağının müjdesini veren Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal’a ifadelerinden dolayı teşekkür ediyorum. İlçemiz Gediz’e 4 yıllık fakülte kazandırılması için uzun zamandır çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah bundan sonraki süreçte el ele, kol kola, omuz omuza çalışarak Gediz Meslek Yüksekokulu’nun gelişmesi ve ilerlemesi için var gücümüzle gayret göstereceğiz” açıklamasında bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Ekim 2019, Çarşamba