Öğrencilerimize “Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi“ ve “Teknoloji Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi“ Verildi.

Meslek Yüksekokulumuz, sosyal etkinlik ve farkındalık oluşturmak adına, dış paydaşlarımızdan Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü ve Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi işbirliğiyle "Madde Bağımlılığı ile Mücadele Eğitimi ve Teknoloji Bağımlılığı Farkındalık Eğitimi"  konulu seminerler düzenlendi.
Gediz Belediyesi Gençlik Merkezinde düzenlenen seminerler, 15-16 Ekim saat 10:00 ve 14:00’da iki oturum olmak üzere toplamda 4 oturumda gerçekleştirildi. Okulumuz bütün birinci sınıfların katıldığı seminer öncesinde Gediz Gençlik Merkezinde bulunan Gediz’in Fethi Diorama ve Gediz’in  Kurtuluşu  Diorama ile tanıtım gerçekleştirildi.
Seminer Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğünde görevli Uzman Psikolog ve Sosyologlar tarafından verildi. Etkinliğe Müdür Yardımcılarımız Öğretim Görevlisi Hasbiye DİZMAN ve Öğretim Görevlisi Ahmet TÜRKMEN katıldı. Seminerde emeği geçen başta Gediz Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Güner YİĞİT ‘e, eğitmen personeline ve Gediz Belediyesi Gençlik Merkezi  sorumlusu Kenan AYAYDIN  ve çalışanlarına okulumuz adına teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Ekim 2019, Perşembe