Gediz Meslek Yüksekokulundan Gediz Ticaret ve Sanayi Odasına Teşekkür Ziyareti

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Gökhan DAĞILGAN ile Yüksekokul Sekreteri Murat ATAMAN Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kuruluna teşekkür ziyaretinde bulundu. Ziyarette Başkan Vedat ÖZTÜRK ve Başkan Yardımcısı Yılmaz ÖZEN ile geçmiş ve gelecek işbirlikleri adına istişarelerde bulunuldu.

Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Gökhan DAĞILGAN Ticaret ve Sanayi Odasının bugüne kadar okulumuz bünyesine sağladığı maddi ve manevi desteklerden dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Vedat ÖZTÜRK'e plaket takdim etti. Yapılan kahvaltı organizasyonunun gerçekten etkili olduğunu ve bu tür etkinliklerin çoğalarak devam etmesi gerektiğini ifade etti. Başkan Vedat ÖZTÜRK'te Meslek Yüksekokulumuzun  her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceklerini ifade etti. Ayrıca ilçemizde 4 yıllık fakülte açılmasıyla ilgili destek sağlanması amacıyla DPÜ Rektörlüğü ile işbirliği protokolü imzalandığını ilçemize bir fakülte kazandırmak için her türlü gayretin yanında olacağını belirtti.

Eğitimin ve yetişen öğrencinin kalitesinin artırılması için eğitim kurumlarının yalnız bırakılmaması konusunda Müdürümüz Öğr. Gör. Gökhan DAĞILGAN ve Başkan Vedat ÖZTÜRK, tüm GEDİZ halkını hem maddi hem de manevi olarak eğitim kurumlarının yanında olmaya ve destek çağrısında bulundu.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Ekim 2019, Salı