Çekilişi Kazanan Öğrencilerimize Hediyeleri Verildi.

Kurumumuzun adını kullanan sahte hesaplara karşı, kurumsal sosyal medya hesaplarımızın bilinirliliğini arttırmak ve daha çok öğrencimize ulaşmak amacıyla 6 Eylül-15 Ekim 2019 tarihleri arasında gerçekleştirilen instagram çekilişini kazanan öğrencilerimize hediyeleri verildi. Çekilişi kazanan İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünden Sevgi Çapan, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri bölümünden Sıla Akıncı ve Tıbbi Tanıtım ve Pazarlama bölümünden Turgay Araz’a ödülleri Meslek Yüksekokulumuz Müdürü Öğr.Gör. Gökhan DAĞILGAN, Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Hasbiye DİZMAN ve Hukuk Bölüm Başkanı Öğr.Gör.Selçuk ASLAN tarafından takdim edildi. Her öğrencimize 1 adet sırt çantası,1 adet powerbank ve 1 adet kitap verilmiştir.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Aralık 2019, Pazartesi