Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak, Gediz MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Kavasoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Müdür Yardımcıları Öğr.Gör.Mustafa Ercire, Öğr.Gör.Selçuk Aslan ile Meslek Yüksekokulu Sekreteri Murat Ataman’ın da katıldığı ve sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen görüşmede, okulumuz ve ilçemiz hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa Kavasoğlu,  Gediz Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak  ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş’a ziyaretleri için teşekkür etti. Belediye Başkanı Muharrem Akçadurak ve Belediye Meclis Üyesi Mehmet Demirtaş yüksekokul yönetimine yeni görevlerinde başarılar dileyerek okulumuzdan ayrıldılar.

Son Güncelleme Tarihi: 10 Nisan 2020, Cuma