Gediz İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Aydın, Gediz MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti.

Gediz İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve Şube Müdürleri Mehmet Türe ile Kemal Günal, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Dr.Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Yapılan görüşmede; içinde bulunan süreçte eğitimde alınan önlemler, 25-26 Temmuz’da yapılması planlanan Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na girecek ilçemiz öğrenciler ile mevcut programlarımız hakkında konuşuldu.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu,  Gediz İlçe Millî Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve Şube Müdürleri Mehmet Türe ile Kemal Günal’a ziyaretleri için teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2020, Çarşamba