Gediz İlçe Kaymakamı Muhammet Önder, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne Atanan Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti.

Gediz İlçe Kaymakamı Muhammet ÖNDER, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

İlçemizde Covid – 19 ile ilgili alınan tedbirlerin de konuşulduğu görüşmede Kaymakam ÖNDER yüksekokulumuzun çalışmaları ile ilgili bilgi aldı.

Görüşmenin sonunda Kaymakam Muhammet ÖNDER, Dr. Öğr. Üyesi KAVASOĞLU’na hayırlı olsun temennisinde bulunup görevinde başarılar diledi.

Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU da Gediz İlçe Kaymakamı Muhammet ÖNDER’e ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2020, Çarşamba