Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Gediz MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu’nu Makamında Ziyaret Etti.

Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Voleybol Antrenörü Ali Örenç ve Spor Eğitim Uzmanı Ayşe Ustalar, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü’ne atanan Dr.Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu’nu makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.
Sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilen görüşmede, okulumuz ve ilçemiz hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr.Öğr. Üyesi Mustafa Kavasoğlu; Gediz Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Muhammed Keskin, Voleybol Antrenörü Ali Örenç ve Spor Eğitim Uzmanı Ayşe Ustalar'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2020, Çarşamba