Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu’ndan Gediz Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Yönetimi, Gediz Meslek Yüksekokulu müdürlük görevine atanan Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Müdürlük makamında samimi bir havada gerçekleşen görüşmede Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sinan DARCAN’a, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Yusuf Güner ve Öğr. Gör. Melike Pehlivan, Öğr.  Gör. Ahmet Yİğit PALAS ve Yüksekokul Sekreteri Mustafa AKAY eşlik etti. Gediz MYO Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Mustafa ERCİRE ve Öğr. Gör. Selçuk ASLAN da görüşmede hazır bulundular.

Sosyal mesafe kuralları gözetilerek gerçekleşen görüşmede iki okulun yöneticileri pandemi sürecinde uygulanan uzaktan eğitim sistemi konusundaki tecrübelerini birbirlerine aktardılar. Bununla birlikte, ortak altyapı ve gelecek dönem planlamaları ile ilgili karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Ziyaretin sonunda Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Sinan DARCAN, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU’na çini tabak takdim etti. Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuklarına teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020, Perşembe