Gediz KYK Kız Yurdu Müdürüne Ziyaret

Gediz Meslek Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Selçuk ASLAN, Gediz KYK Kız Yurdu Müdürlüğüne atanan Figen BÖREK’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Karşılıklı işbirliğin sürdürülmesi konusunda atılacak adımların da konuşulduğu görüşmede, yüksekokulumuz ve kız öğrenci yurdu hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Görüşmenin sonunda Gediz Meslek Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Gediz KYK Kız Yurdu Müdürü Figen BÖREK’e misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunup görevinde başarılar diledi.

Gediz KYK Kız Yurdu Müdürü Figen BÖREK, Gediz Meslek Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ve Müdür Yardımcısı Öğr.Gör.Selçuk ASLAN'a ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2020, Pazar