Gediz İlçe Millî Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Selçuk ASLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet AYDIN’a iade-i ziyarette bulundular. Ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Meslek Yüksekokulu arasında yapılabilecek ortak çalışmalarla ilgili görüş alışverişinde bulunuldu.Ziyaret sonrasında Yüksekokulumuz ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün proje ortaklığı ve Zafer Kalkınma Ajansı’nın desteğiyle kurulan "Gediz Kendin Yap Atölyesi" de gezilerek, atölyede yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgi aktarımı yapıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet AYDIN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ve Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Selçuk ASLAN da misafirperverliğinden dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet AYDIN'a ve tüm çalışanlarına teşekkürlerini ilettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2020, Cuma