Gediz KYK Kız Yurdu Müdürlüğü‘nden Gediz Meslek Yüksekokulu’na Ziyaret

Gediz KYK Kız Yurdu Müdürü Figen Börekçi, Yurt Yönetim Memuru Çiğdem Keskin ve Yurt Yönetim Personeli Meltem Örengül, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU’na iade-i ziyarette bulundular.

İki kurum arasında yapılabilecek ortak çalışmalar ile yeni eğitim-öğretim yılında yapılacaklar  hakkında bilgi alış verişinde bulunulduğu görüşme sonunda, Gediz Meslek Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Gediz KYK Kız Yurdu Müdürü Figen Börekçi, Yurt Yönetim Memuru Çiğdem Keskin ve Yurt Yönetim Personeli Meltem Örengül’ e ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini sundu.

Gediz KYK Kız Yurdu Müdürü Figen BÖREK de misafirperverliklerinden dolayı Gediz Meslek Yüksekokul Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Mustafa KAVASOĞLU’na teşekkür ederek, görevinde başarılar diledi.

Son Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2020, Perşembe