Üniversitemiz Üst Yönetimine, Fakülte Dekanlarına ve Meslek Yüksekokul Müdürlerine Ziyaret

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU; Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas, Prof. Dr. Hasan Göçmez, Prof. Dr. Mustafa Aydın,Genel Sekreterimiz  Prof. Dr. Atilla Batur ve Fakülte Dekanlarına ,Meslek Yüksekokulu Müdürlerine ziyarette bulunarak, Gediz Meslek Yüksekokulu bünyesinde Kasım 2020’de yayın hayatına başlayan uluslararası hakemli Toplum, Ekonomi ve Yönetim Dergisi’nin ilk sayısını hediye etti.

Yüksekokul Müdürümüz Dr. KAVASOĞLU görüşmeler esnasında okulumuzca yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Rektörümüz Prof. Dr. Kazım Uysal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Muammer Gavas,Prof. Dr. Hasan Göçmez,Prof. Dr. Mustafa Aydın,Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Atilla Batur,Fakülte Dekanları ve  Meslek Yüksekokulu Müdürleri ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU’na teşekkürlerini ilettiler.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, Salı