Meslek Yüksekokulumuzda Yüz Yüze Mezuniyet Coşkusu

Yüksekokulumuz yerleşkesinde koronavirüs tedbirleri kapsamında düzenlenen mezuniyet törenine; Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr.Gör.Sinan DARCAN, Gediz İlçe Jandarma Komutanı Jan. Teğmen Yaşar TÜRKER,Gediz KYK Kız Yurdu Müdürü Figen BÖREK,Gediz İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR, Meslek Yüksekokulumuz akademik ve idari personeli, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşması yapan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, öğrenciler için yaşamın asıl şimdi başladığını belirterek, “Sizleri şehzadeler diyarı Kütahya’mızın nadide ilçesi Gediz’imizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz.Hepiniz hoş geldiniz, hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Sevgili gençler,
İnanın hayat asıl şimdi başlıyor. bizler uzaktan eğitimde size olabildiğince mesleki yeterliliklerinizi sağlamaya çalıştık. Ama şimdi iş yaşamına başladığınızda ne kadar gayretli ve çalışkan olursanız sektörlerinizde o kadar kalıcı yer edinebilirsiniz.Teknolojinin akıl almaz bir hızla ilerlediği bu devirde size tavsiyem, bilişimden uzak kalmayın, teknolojiyle aranızı iyi tutun. Aynı zamanda dünya artık global bir köy haline geldi. Böyle bir ortamda mutlaka yabancı dil becerilerinizi geliştirin.Ben sözlerimi daha fazla uzatıp heyecanınızı geciktirmek istemiyorum. Hepinizin ayrı ayrı mezuniyetlerinizi tebrik ediyor, size, ailenize ve ülkemize hayırlar getirmesini Yüce Allahtan niyaz ediyorum. Çok kıymetli aileler, Sizleri de en kalbi duygularımla yeniden selamlıyor, çocuklarınızın başarılarındaki emekleriniz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Son olarak, Gediz ilçemiz yapısı ve doğasıyla gerçekten gezilmeye değer bir yer.Ben vakti müsait olan ailelerimizi mutlaka ilçemizi gezmelerini, Gediz tarhanasını ve Gediz güvecini denemelerini tavsiye ediyorum. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

Konuşmaların ardından Meslek Yüksekokulumuz birincisi Yağmur Demir’e, Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK tarafından başarı belgesi verilerek, dereceye giren öğrencilerimize protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri takdim edildi.
Program 2021 mezunu öğrencilerinin kep atmalarının ardından, Gediz Belediyesi tarafından mezuniyet pilav ikramı ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, Salı