Üniversitemizden KKTC Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar’a Fahri Doktora Unvanı

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar “Geçmişten Günümüze Kıbrıs Türkü’nün Adadaki Varoluş Mücadelesi” Konferansı için Kütahya Dumlupınar Üniversitesini ziyaret etti. Konferansın ardından Üniversite Senatomuzun kararıyla Türk Milletinin haklı davası olan Kıbrıs sorununda göstermiş olduğu üstün gayretler ve Mavi Vatan hususundaki hassasiyeti, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti arasında kesintisiz iş birliği ve etkin politika oluşturulmasında yapıcı tavrı ile bu alandaki başarıları vesilesiyle Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar'a fahri doktora unvanı Rektörümüz Sayın Prof. Dr. Kâzım Uysal tarafından sunuldu. Törenden duyduğu memnuniyeti dile getiren Cumhurbaşkanı Sayın Ersin Tatar kendisine verilen fahri doktora unvanından dolayı Üniversitemiz Senatosuna ve Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal'a teşekkürlerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2021, Salı