Gediz Cumhuriyet Başsavcısı Elif Sümeyye Madanoğlu ve Gediz Hâkimi Emine Karadeniz Yüksekokulumuzu Ziyaret Etti.

Gediz Cumhuriyet Başsavcısı Elif Sümeyye MADANOĞLU ve Gediz Hâkimi Emine KARADENİZ kurumlar arası işbirliğinin artırılması için yapılabilecek çalışmaları değerlendirmek amacıyla yüksekokulumuzu ziyaret etti. Yüksekokul müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ve müdür yardımcısı Öğr.Gör. Selçuk ASLAN’ın hazır bulunduğu görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmede özellikle Adalet programı öğrencileri olmak üzere hukuk ile ilgili dersler alan öğrencilerin mesleki gelişimlerine katkı sağlama amacıyla yapılabilecek ortak çalışmalar ve işbirlikleri değerlendirildi. Ayrıca Gediz Adalet Sarayı olanaklarından Adalet programı öğrencilerinin faydalanabilmesi de gündeme gelen konular arasında yer aldı. Yüksekokul müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ziyaret sonunda yaptığı değerlendirmede öğrencilerimizin mesleki gelişimleri için gerek kamu kurumları arasında gerekse kamu ile özel sektör arasındaki işbirliğinin geliştirilmesini önemsediklerini belirterek ziyaretlerinden dolayı Elif Sümeyye MADANOĞLU ve Emine KARADENİZ’e memnuniyetlerini bildirerek teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Kasım 2021, Perşembe