Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulunda Güz Dönemi Futbol ve Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Gediz Meslek Yüksekokulu Mustafa Dayıoğlu Spor Tesislerinde Güz Dönemi futbol ve voleybol turnuvaları Öğr. Gör. Hüseyin ÖLMEZ koordinatörlüğünde düzenlendi. Toplam 22 takımın katıldığı futbol ve voleybol turnuvasında 22 müsabaka yapıldı.

Turnuva boyunca tüm müsabakalar öğrencilerin yoğun ilgisi ve katılımı ile gerçekleştirildi. Turnuva futbol ve voleybol final maçları ile tamamlandı. Final maçlarının ardından katılımcılara ikramda bulunuldu. Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KAVASOĞLU ve okul yönetimi tarafından turnuvada dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi. Ayrıca müsabakalarda görev yapan hakemlerimize teşekkür belgesi takdim edildi.

Turnuvanın sonunda Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KAVASOĞLU kupa törenine katılan ve okulumuzda takımların oluşumunda destek veren okul yöneticilerine, ilçe spor müdürlüğüne, hakemlere, öğretim görevlilerine, yüksekokul personeline, sponsorlarımıza ve öğrencilerimize desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 12 Kasım 2021, Cuma