Gediz Myo‘da “Madde Bağımlılığı ile Mücadele” Konusunda Bilgilendirme Toplantısı

Gediz Meslek Yüksekokulunda “Madde Bağımlılığı ile Mücadele” konusunda bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya öğrenciler, akademik ve idari personel katılım sağladılar. Gediz İlçe Sağlık Müdürlüğü desteğiyle gerçekleştirilen toplantıda Sosyal Çalışmacı Hatice Nur ALAN ve Hemşire Çiğdem SANCAKLI konuşmacı olarak yer aldı. Konuşmacılar hazırladıkları sunumlar eşliğinde madde bağımlılığı, tedavi ve destek süreçleri hakkında katılımcıları bilgilendirdiler. Yaklaşık 1 saat süren etkinliğin son bölümünde katılımcıların soruları cevaplandı ve görüşleri dinlendi.

Toplantı sonunda Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KAVASOĞLU yaptığı konuşmada “Başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür ederim. Gediz İlçe Sağlık Müdürlüğüne ve burada bulunarak bizleri bilgilendiren Hatice Nur ALAN ve Çiğdem SANCAKLI’ya katkılarından dolayı teşekkür ederim.” dedi. Etkinlik konuşmacılara teşekkür belgelerinin takdimi ile tamamlandı.

Son Güncelleme Tarihi: 22 Aralık 2021, Çarşamba