Gediz Meslek Yüksekokulu Öğretim Elemanları Kahvaltıda Buluştu

Gediz Meslek Yüksekokulunun hazırladığı kahvaltı etkinliğine Kütahya Dumlupınar Üniversitesinden Rektör Prof.Dr. Kazım UYSAL, Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan ÖZ, Gediz’den Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK ve Başkan Yardımcısı Yılmaz ÖZEN teşrif ettiler.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL ve Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Gediz Meslek Yüksekokulundan Uygulamalı Bilimler Fakültesine görevlendirilen Dr. Öğretim Üyesi Yusuf UYSAL’a ve Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesine geçen Öğretim Görevlisi İsmail KARABULUT’a Yüksekokulumuza katkılarından dolayı teşekkür etti.

DPÜ Rektörü Prof. Dr. Kazım UYSAL, birlik ve beraberliğin önemini vurgulayarak Gediz Meslek Yüksekokulu, Kütahya Tasarım Teknokent, Gediz Belediyesi ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası  ile birlikte Gediz’in, ülkemiz çapında önemli bir noktaya taşınması gerektiğini vurguladı.

Tasarım Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Ersan ÖZ tarafından Yerel Kalkınma Projeleri hakkında brifing verdi. Ülkemizin gelişmişlik seviyesine katkı sağlamak amacıyla, ortak proje geliştirmek ve sinerji oluşturmak üzere Gediz Meslek Yüksekokulu, Gediz Belediyesi ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası işbirliği ile bölgenin potansiyeli dikkate alınarak, güçlü yanlar ve ihtiyaçlar doğrultusunda yüksek katma değerli ürünler geliştirmek üzere görüş bildirdi.

Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK yerel ve ulusal bağlamda üniversite-Belediye iş birliğinde sistematik yöntemlerle mevcut zenginlik ve birikimi kullanılabilir hale getirmek için uygun ortam oluşturma konusunda gerekli zemini hazırlayacaklarını ifade etti.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK girişimciliği ve yenilikçiliği teşvik ettiklerini ve desteklediklerini ve bu konuda gerekli katkıyı sağlayacaklarını söyledi.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Mustafa KAVASOĞLU,  Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK ve Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK’e yerel kalkınma konusunda akademik çalışmalar ve proje hazırlama konusunda katkı sağlayacaklarını ifade etti.

Kahvaltı hatıra fotoğraflarıyla son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 13 Ocak 2022, Perşembe