Gediz Meslek Yüksekokulu Kültür, Sanat ve Spor Topluluğu Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’ne Gezi Etkinliği Gerçekleştirdi

Yüksekokul öğrenci topluluğumuz olan Gediz Meslek Yüksekokulu Kültür, Sanat ve Spor Topluluğu tarafından, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası’nın destekleriyle Murat Dağı Termal Kayak Merkezi’ne gezi etkinliği düzenlendi. Topluluk danışmanı Öğr.Gör. Zeynep DUYAR’ın gözetiminde ve Yüksekokul Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Melahat AYDINER’in katılımıyla gerçekleşen geziye 100’ün üzerinde öğrenci katıldı. Topluluk Başkanı öğrencimiz Halil Can İLDENİZ ve Topluluk Yönetim Kurulu Üyesi öğrencimiz Zeynep Gizem UÇURUM’un koordinesinde gerçekleşen gezide öğrenciler doyasıya vakit geçirip eğlendiler. Kayak yaparak ve kızağa binerek benzersiz bir deneyim yaşadılar. Etkinlik hakkında değerlendirmelerde bulunan Müdür Yardımcısı Öğr.Gör. Melahat AYDINER, “Öncelikle bu etkinliğin düzenlenmesinde desteklerini esirgemeyen Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vedat ÖZTÜRK’e teşekkür ederiz. Gediz Meslek Yüksekokulu Kültür, Sanat ve Spor Topluluğu üyelerine özverili çalışmaları için teşekkür ederiz. Öğrencilerimiz için yeni etkinler de planlanmaktadır.” dedi.

Son Güncelleme Tarihi: 09 Mart 2022, Çarşamba