Yönetici Asistanlığı Dersi Kapsamında Adnan Menderes Yaşam Parkı Gençlik Merkezi Kütüphanesine Teknik Gezi Gerçekleştirildi

Gediz MYO Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü- Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. Sınıf öğrencileri teknik gezi kapsamında Adnan Menderes Yaşam Parkındaki Gençlik Merkezi Kütüphanesine Bölüm Başkanı Öğretim Görevlisi Hasbiye DİZMAN eşliğinde ziyaret gerçekleştirmişlerdir. Aynı zamanda Programın Yönetici Asistanlığı dersinin yürüyücüsü olan DİZMAN, gençlik merkezi salonunda ders işleyerek, öğrencilere sınıf ortamı dışında büro ortamı belge düzeni ve sekreterin görevleri gibi konularda gençlik merkezi kütüphanesindeki düzenlemeleri de göstererek bilgilendirme yapmıştır.

Son Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2022, Cuma