Gediz Meslek Yüksekokulu Nevruz Bayramını Kutladı

Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencileri, akademik personel ve idari personel baharın gelişini çeşitli etkinliklerle ile kutladı. Gediz Meslek Yüksekokulu Kültür, Sanat ve Spor Topluluğu Danışmanı Öğr. Gör. Zeynep Duyar tarafından planlanıp hazırlanan nevruz etkinlikleri, ilk olarak Gediz Meslek Yüksekokulu Erkek Futbol takımı ile KSBÜ Gediz Sağlık Hizmetleri MYO’nun Erkek Futbol takımı arasında gerçekleştirilen futbol müsabakası ile başladı. Ardından mezuniyet alanında Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU öğrencilerin nevruz bayramını kutladı ve güzel dilekler ile konuşmasını tamamladı.  Çuval yarışı ve halat çekme oyunlarını oynayan öğrenciler gün boyu müzik eşliğinde doyasıya eğlendiler. Nevruz ateşinin üzerinden atlayan öğrenciler ve öğretim elemanları ateşin etrafında gün boyu halay çektiler. Etkinlik Gediz Meslek Yüksekokulu öğrencisi Mert YALÇIN, Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu öğrencilerinden Oğuzcan TÜRK ve Yahya ERKEN’nin nevruz ateşi etrafında yaptıkları mini konser ile sona erdi.

Son Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2022, Perşembe