Gediz Meslek Yüksekokulu’nda Bankacılık ve Sigortacılık Sektörüne Dair Kariyer Söyleşisi Yapıldı

13.05.2022 tarihinde Gediz Meslek Yüksekokulu Pazarlama Programı mezunu olan şu an QNB Finansbank İştirakleri ve Broker Satış Müdürü olarak görev yapan Fatih Gürkan GÜRSOY “Gediz Meslek Yüksekokulu’ndan Bölge Müdürlüğüne Bir Kariyer Yolculuğu” konulu söyleşi gerçekleştirdi. Gediz Meslek Yüksekokulu amfi salonunda düzenlenen etkinliğe yüzün üzerinde öğrenci ile akademik ve idari personel katılım gösterdi. Söyleşide Gürsoy kariyerindeki adımlardan bahsederken aynı zamanda Gediz Meslek Yüksekokulu’ndaki bazı anılarını da öğrenciler ile paylaştı. Söyleşi öğrencilerin Gürsoy’a sektör hakkında sordukları sorular ile tamamlandı. Söyleşi sonunda Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU Gürsoy’a Teşekkür belgesi takdim ederek iyi dileklerde bulundu. Söyleşinin düzenlenmesinde katkıları olan Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Melahat AYDINER’e, Gediz Meslek Yüksekokulu Kültür, sanat ve Spor Topluluğu Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Zeynep DUYAR’a  ve Bankacılık Sigortacılık Programı öğrencilerinin söyleşiye katılımlarını sağlayan Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Dr. Gökhan DAĞILGAN’a teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 17 Mayıs 2022, Salı