Gediz Meslek Yüksekokulu 1. Zafer Bahar Bilim ve Kültür Şenliğine Katıldı

Gediz Meslek Yüksekokulu 12-13 Mayıs tarihlerinde Dumlupınar Üniversitesi Merkez Kampüsü Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen 1. Zafer Bahar Bilim ve Kültür Şenliğine katıldı. Şenlikte Gediz Meslek Yüksekokulu Kültür, Sanat ve Spor Topluluğu Zeybek gösterisini sundu. Topluluk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Zeynep Duyar gözetiminde çalışmalarını tamamlayan folklor ekibi Kerimoğlu ve Harmandalı oyunlarını başarılı bir şekilde oynayarak büyük alkış aldı. Şenliğe Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Toplululuk Akademik Danışmanı Öğr. Gör. Zeynep DUYAR, Öğr. Gör. Rıfat SARIOĞLU, Öğr. Gör. Selçuk ASLAN ve Folklor Hocası Mustafa ÖZBAŞ katılım gösterdi. Şenlik sonunda KAVASOĞLU, öğrencilere, DUYAR’a ve ÖZBAŞ’A tebriklerini iletti.

Son Güncelleme Tarihi: 18 Mayıs 2022, Çarşamba