Gediz Meslek Yüksekokulunda 2021-2022 Bahar Dönemi Mezuniyet Töreni Düzenlendi

Mezuniyet töreni öncesi Gediz Meslek Yüksekokulu sergi alanında, Grafik Tasarımı Programı Öğrenci Çalışmaları Sergi açılışı gerçekleştirildi. Sergi açılışı sonrasında Üniversite bahçesinde düzenlenen törene geçildi. Mezuniyet törenine Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım UYSAL, Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Vural KAVUNCU, Gediz Kaymakamı Hakan ALKAN, Gediz Belediye Başkanı Muharrem AKÇADURAK, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mustafa KAVASOĞLU, Gediz Sağlık Meslek Yüksekokulu Müdür Vekili Öğretim Görevlisi Dr. Sinan DARCAN, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Yaşar TÜRKER, Gediz Hakimi Zafer Tuğrul SARIARSLAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut BAHADUR, İlçe Müftüsü Nurullah KOÇHAN,  Gençlik  ve Spor İlçe Müdürü Muhammed KESKİN, Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurt Müdürü Figen BÖREK, İlçe Orman İşletme Müdürü Mustafa Merih AYDIN AK Parti Gediz İlçe Başkanı Mehmet ERKAN, İYİ Parti Gediz İlçe Başkanı Alper İRİKARA STK Temsilcileri, İlçe Daire Amirleri, Öğretim görevlileri, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program; protokol konuşmaları, Gediz Meslek Yüksekokulu Kültür, Sanat ve Spor Topluluğu halk oyunları gösterisi ve başarılı öğrencilere ödül töreni düzenlenmesiyle devam etti.

Program birincilerine protokol üyeleri tarafından başarı belgeleri verildi. Program, 2022 mezunu öğrencilerinin kep atmalarının ardından, mezuniyet pilavı ikramı ile son buldu.

Son Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2022, Pazartesi