Gediz Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinden Çocuk Hikayeleri Segisi

Gediz Meslek Yüksekokulu Grafik Tasarım programı öğrencileri illüstrasyon ve perspektif dersi kapsamında tasarımını ve yazım kısmını kendi emekleriyle gerçekleştirdikleri çocuk hikayelerinden oluşan sergiyi Gediz Mehmet Akif Ersoy ve Gediz Kurtuluş İlkokullarında açtılar. Yoğun katılımın olduğu sergide ilkokul öğrencileri dergileri merakla inceleyerek öğrencilerimizden bilgi aldılar. Öğr.Gör.Rifat Sarıoğlu öğrencilerin derste öğrendikleri bilgileri, hikayelerde uygulama alanına dökerek güzel bir sonuç çıkardıklarını, bu güzel çalışmaları ilkokullarda sergileyerek öğrencilerin tecrübe ve birikim kazandıklarını belirtti. Öğrenciler okul bahçesinde hikayeleri minik öğrencilere okuyarak hikaye kahramanlarını ve içeriklerini tanıttılar.

Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hasan Basri Karayel sergiden memnuniyet duyduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Son Güncelleme Tarihi: 05 Haziran 2024, Çarşamba