Fotoğraf ve Kısa Film Üzerine” ve “Sosyal Medyada Görsel Tasarım Nasıl Olmalı?” Konulu Seminerler Gerçekleştirildi.

Fotoğraf ve Kısa Film Üzerine” ve “Sosyal Medyada Görsel Tasarım Nasıl Olmalı?” Konulu Seminerler Gerçekleştirildi.

Tasarım Bölüm Başkanlığı tarafından kariyer etkinlikleri kapsamında  “Fotoğraf ve Kısa Film Üzerine”, “Sosyal Medyada Görsel Tasarım Nasıl Olmalı?”  konulu seminerler gerçekleştirildi.

Grafik Tasarımı Programı öğrencilerine, Düğün Fotoğrafçıları Forum / Türkiye’ DFF-T Grubunda eğitmen ve yönetici olan Emrah GÜLEŞİR “Fotoğraf ve Kısa Film Üzerine”, ve sosyal medya uzmanı, danışman olan Serdar DOĞAN “Sosyal Medyada Görsel Tasarım Nasıl Olmalı?” konulu seminer verdiler.

Emrah GÜLEŞİR, Fotoğrafçılık ve Grafik tasarımda görsel dil, hikâye anlatımı, ışık, kompozisyon, tasarımda yapay zekâ konuları hakkında bilgi vererek fotoğrafçılıkta bilinmesi gerekenlere değindi.

Serdar DOĞAN Sosyal medya ve dijital pazarlama hakkında bilgi vererek, Sosyal medya ve dijital pazarlamada yapay zekânın öneminden bahsederek yapay zekâ programları hakkında bilgi verdi. Dijital pazarlamada görsel dil nasıl olmalıdır, renk, kompozisyon ve tipografinin dijital pazarlama stratejilerinde kullanımına dair sayfa tasarımlarından örnekler göstererek konu hakkında bilgilendirdi. Marka kimliği ve grafik tasarımın gücü, sosyal medya ve grafik tasarım: etkileşim anahtarı konularına değindi.

Konferans sonunda Gediz Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı ve Tasarım Bölüm Başkanı Dr. Öğretim Üyesi Müzeyyen AYGÜN, değerli konuşmacılara konuşmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Düğün Fotoğrafçıları Forum / Türkiye’ DFF-T Grubunda ise eğitmen ve yönetici olan Emrah GÜLEŞİR’e ve sosyal medya uzmanı, danışman olan Serdar DOĞAN’a teşekkür belgelerini takdim etti.

Son Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2023, Çarşamba